Lietiniai su vištiena, 400 g. Šaldyti
4 vnt. / 400 g
4 vnt. / 400 g
5,20 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
Vištiena – liesa mėsa, kurioje nėra daug cholesterolio bei sočiųjų riebalų, todėl puikiai tinka ne tik vaikams, bet ir tiems, kurie rūpinasi savo širdies bei kraujagyslių sveikata. Lietiniai su vištienos įdaru puikiai tiks visiems, norintiems greito ir sotaus, tačiau sveiko patiekalo.
Ne visi lietiniai su vištiena yra vienodos kokybės, o nuo jos labai priklauso skonis. Kuo geresnė mėsa, tuo blynai bus skanesni. Būtinai atsižvelkite į tai, iš ko pagaminti tiek patys litiniai, tiek jų įdaras.
Šaldyti lietiniai blynai su vištiena tikrai gali būti tokios pat kokybės kaip ir tie, kuriuos ruošiate namuose, tačiau visuomet pasidomėkite jų sudėtimi: kuo ji paprastesnė ir lengviau suprantama, tuo labiau lietiniai primins tuos, kuriuos patys gaminate namuose.
„Rojaus obuolių“ lietiniai blynai gaminami Lietuvoje ir tik iš pačių geriausių ingredientų: kvietinių miltų, Spelta miltų, tikro pieno ir šviežių kiaušinių. Įdarui naudojamas ne vištienos faršas, o filė, todėl pajusite skirtumą nuo pat pirmo kąsnio.
Paruošti šaldytus lietinius su vištienos įdaru yra labai paprasta. Išimkite pakuotę iš šaldiklio ir sudėkite neatšildytus blynus į keptuvę su riebalais. Palikite tarp lietinių tarpus, kad juos būtų lengva apversti, o patys blynai nesukibtų.
Ant silpnos ugnies blynus kepkite apie 10 minučių, retai apversdami, kad jie neįgertų per daug riebalų. Iškeptas blynas turi būti gana traškus, turėti auksinį atspalvį. Patiekite lietinius su savo mėgstamiausiu padažu: sūrio, pievagrybių, o gal garstyčių. Žinoma, juos drąsiai galite valgyti tiesiog su grietine arba pačius vienus. Fantastiško skonio lietiniai blynai su šviežia vištiena nenuvils net ir gurmanų.
Nespėjote užsukti į parduotuvę arba užsimanėte kokybiškos šaldytos produkcijos? Pirkti lietinius su pasirinktu įdaru galite tiesiog internetu: skoniai, primenantys namus ir lietiniai blynai, kuriuos noriai valgo vaikai, nudžiugins visus šeimos narius. Pristatome Vilniuje tą pačią arba kitą darbo dieną!
Tešla 50% (KVIETINIAI miltai, viso grūdo Spelta miltai (30%), PIENAS 2,5% riebumo, vanduo, KIAUŠINIAI, ciberžolė, druska);
Įdaras 50% (virta vištiena (70%), kepti svogūnai, morkos, saulėgrąžų aliejus, prieskoniai, druska (30%)).
Energinė vertė – 135,00 Kcal
Riebalai – 2,66g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 0,82g.
Angliavandeniai – 18,55g.
iš jų cukrų – 1,93g.
Baltymai – 10,23g.
Druska – 0,23g.
Skaidulinių medžiagų – 1,66g.
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.
Lietinius kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad nesiliestų ir tolygiai sušiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Kad lietiniai neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų dažnai nevartyti. Iškepusius nusausinti.
-18°C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą